The Beatles - Strum Together

Kód: HL00295362
Značka: Hal Leonard
874 Kč
Dodání do 28 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsáhlý zpěvník 70 písní Beatles určený pro ukulele, kytaru, banjo a mandolínu. Zápis je v melodické lince, akordy včetně hmatů a text.

All I've Got To Do
All My Loving
All You Need Is Love
And I Love Her
And Your Bird Can Sing
Anytime At All
Back In The U.S.S.R.
Can't Buy Me Love
Carry That Weight
Come Together
Day Tripper
Dear Prudence
Don't Let Me Down
Drive My Car
Eight Days A Week
Eleanor Rigby
Fixing A Hole
The Fool On The Hill
Get Back
Golden Slumbers
Good Day Sunshine
Got To Get You Into My Life
A Hard Day's Night
Hello, Goodbye
Helter Skelter
Her Majesty
Here Comes The Sun
Hey Jude
I Call Your Name
I Feel Fine
I Saw Her Standing There
I Should Have Known Better
I Want To Hold Your Hand
I'll Follow The Sun
I'll Get You
I'm A Loser
I'm Happy Just To Dance With You
I'm Looking Through You
I've Just Seen A Face
In My Life
Let It Be
The Long And Winding Road
Love Me Do
Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
Not A Second Time
Nowhere Man
Ob-La-Di, Ob-La-Da
Octopus's Garden
Oh! Darling
Paperback Writer
Please Please Me
Rocky Raccoon
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
She Loves You
She's A Woman
Strawberry Fields Forever
Thank You Girl
Ticket To Ride
Twist And Shout
We Can Work It Out
With A Little Help From My Friends
Yellow Submarine
You Can't Do That
You've Got To Hide Your Love Away

Doplňkové parametry

Kategorie: Ukulele
Autor: Beatles
Vydavatel: Hal Leonard
Počet stran: 146
ISMN: 9781540055798